Kaveri toi tuliaisia Japanista ^^

Mistähän sitä alottaisi. Noh, hän toi kaksi tölkkiä Final Fantasy Dissidia potioneja, ilmeisesti japanilaista limsaa (En ole ihan varma, mutta...). Musta tölkki on Chaos ja Valkoinen Cosmos.



Mustaa Chaosta jo maistoinkin, ja täytyy sanoa että se oli mielenkiintoinen... Hieman kuin sekoittaisi spritea ja eneriajuomaa ja maustaisi sitä ripauksella yskänlääkettä. Mutta ei pidä ymmärtää väärin, se oli ihan juotavaa, vaikki lemppariksi hypännytkään.

Pocky-tikkuja sain kaksi pakettia, ja molemmat tuli syötyä aika nopsaan xD On ne sen verran hyviä... Vaaleapunainessa pussissa oli 4 mansikanmakuista pandakeksiä, joilla oli jokaisella omanlainen ilmeensä. Mochi choco (toinen noista "pussukoista") oli ehkä kaikista oudoin. Se oli kuin suklaalla päällystetty makea nallekarkki jonka sisällä oli vielä suklaata. Otin selvää netistä, ja ilmeisesti se makea, tahmainen, nallekarkkimainen juttu oli jotakin riisipohjaista O_O



Ja kaiken huipuksi sain vielä kaksi yaoipokkaria alkuperäiskielellä, totta kai. Tuli ihan tarha-olo, kun joudui katselemaan vain kuvia kun en japania osaa xD No, se ei sinänsä haitannut, sillä toinen kirjoita pitää sisällään yhden lempisarjani nimeltä Aigan shounen, ja toinen kirja oli ilmeisesti sille jatkoa, joka paneutuu paremmin sivuhenkilöihin. Tästä en ole ihan varma, mutta kuitenkin... Shin Mizukamin mangaa.



Suuret kiitokset siis vain Sannille!