On ollut aika kiire, enkä ole ehtinyt pahemmin kirjoittelemaan mitään. Mutta tässä nyt sitten;

Koeviikko on ohi, ja uuden jakson ensimmäiset tunnit käsillä. En löytänyt matikan tai yhteiskuntaopinkirjaa, olivat loppu kaupasta. Täytyy käydä siellä sitten kun ehtii, eli ehkä maanantaina.

Kaverin kanssa ollaan viimeinkin saatu sovittua asiat, nyt suunnitellaan Tuskaan lähtemistä kesällä, siellä olisi ainakin MUCC ja Girugämesh (vaikkakaan jälkimmäistä en ole koskaan kuunnellut). Riippuu ihan siitä, saanko rahaa ja milloin, jotta saisin lipun ostettua.

Kaupunkien yössä tuli luettua, pidin siitä vaikka välilä olikin hieman raskasta tekstiä. Kauniita ihmiskohtaloita. Nyt työn alla on Arturo Pérez-Reverten Rummunkalvo, jonka ostin Hulluilta Päiviltä alennuksella. Yksi lempikirjailijani, joten odotan kirjalta melko paljon.

Tasan viikon päästä ollaan Italiassa, jipii! Se olisi vielä kivempaa, jos olisi rahaa jolla ostaa siellä, nyt kun on huono taloudellinen tilanne, ts. tili näyttää nollaa. Kesätöistäkään ei ole kuulunut mitään, alan käydä jo hieman epätoivoiseksi. Vielä viimeiset hakeumukset menemään ja toivotaan parasta.

Eilen äidinkanssa vaihdettiin kukkiin mullat, ja istutin uudet vauvat; granaatiomenia ja appelsiineja, pidetään peukkuja että lähtisivät itämään. Kuvia laittelen tänne sitten.