Tracon. No. Se meni jotenkin.... Kai ihan hyvin, muttei niin hyvin kuin olisi voinut mennä. Vitutti enemmänkin koko conin jälkeen sunnuntaina vähän kaikki. Se rakas cossini, joita löytyi conista samanlaisia kaksin kappalein (pakkomielteeni on olla erilainen, tämä pätee niin kirjoihin että leffoihin ja muihinkin asioihin mitä luen, katson, ostelen yms.). No, ja vielä se että rehellisesti sanottuna muilla oli parempi puku. Kuka välittäisi yhdestä liikalihavasta peruukkiblondista? Hitto. Sain kaverin varmaan suuttumaan, ei olla puhuttu pariin päivään. Kun sanoin, etten pidä koko hahmosta. Hän loukkaantui siitä. Mutta en todellakaan jaksa pyytää anteeksi. Tuntuuhan se pahalta, mutta....  Lisäksi conissa meidän piti kulkea kaveri C:n kanssa yhdessä, mutta ei, hän liitoutui parin nettikaverinsa kanssa ja kulki siellä sitten heidän kanssaan eikä minua huvittanut roikkua mukana. Sain kuitenkin ostettua neljä kivaa yaoimangaa, laitan kuvia myöhemmin.

Kokeidenpalautukset oli tänään viimisillä tunneilla. Meni ihan okei, ei mitään suurempia jännitysmomentteja ollut, saksan 6 kyllä hieman kaihertaa, latinan 9 taas on ilonaihe ja matikan 6- on myäs mukava yllätys, sillä pääsin läpi enkä joudu uusintaan. Yes!

Vanhojen tanssien kenraalit on torstaina. Ja onnistuin saamaan rasitusvamman jalkaani Traconissa, kun kävelimme koko päivän. Toivottavasti nilkka ei lahoa kesken tanssien... Paljon tukisidettä vaan joten eiköhän siitä hyvä tule!