Olin perjantain kotona flunssan kourissa, mutta nyt lauantaina olo on jo hieman parempi. Jostain ihmeestä sain hirveän inspiraation siivota, joten hain pyykit kuivumasta, vein uudet narulle, viikkasin kuivat pyykit pois , täytin tiskikoneen, tamppasin pörrömaton, imuroin, luuttusin lattiat ja pesin vielä vessojen lavuaaritkin, olivat päässeet niin saastaiseen kuntoon, sen siitä saa kun on kämpässä yksi miespuolinen mopoharrastaja, väkisinkin sitä likaa tulee sormien mukana... Ja kaksi koiraa taloudessa tuovat roskia sisälle tuskin kun one ntisiä saanut siivottuakaan. Äiti lähti eilen Viroon työporukan kanssa, ja ajattelin piristää häntä hieman puhtaalla kodilla, ei tartte stressata sitten niin paljon, hänellä kun oli rankka viikko töissäkin.

Granaattiomenat, jotka istutin nyt uudelleen, itävät! Viimeinkin! Appelsiinit taas eivät toimi, tuskin mahtavatkaan itää. Rucola itää myös :) Kasveja on nyt huoneessani yhteensä neljätoista; kaksi kevätkatusta (oranssi ja liilahtavan pinkki), yksi posliinikukka, juoru, kultaköynnös, huonepalmu, traakkipuu (sanderiana, aka onnenbambu), jukka, kaksi saintpauliaa, pienenpieni pallokaktus, Herra Törö (nukkatyräkin pätkä) ja Herra Lonkero (Käärmekaktus?) sekä värinokkonen (isokirjopeippi).

Koeviikko alkaa taas. Ihan pian. Ihan pianpianpian. Pelottaa, jännittää, ahdistaa. Toisaalta se on mukavaa, voi keskittyä yhteen asiaan kerralla.