Tanssit meni hyvin :D Yllättävän hyvin itse asiassa. Tosi hyvin. Ilman pahempia sähläyksiä, vaikka eräs nimeltämainitsematon henkilö töppäilikin vaihdoissa aivan turhaan.

Sitten illalla suunnattiin laivalle. Siellä ihmiset olivat kyllä niin kännissä, jotkut olivat keksineet mitä ihmeellisimpiä konsteja kuljettaa alkoholia laivaan (alaikäisethän eivat saa ostaa sieltä). Noo~ Reissu meni omalta osaltani hyvin, tuli juotua alkoholittomia lastendrinkkejä "D Ja kaverin Margaritan jämät, mutta siinä oli niin vähän, että ei se ollut sen ihmeempää. Äidillä ei pitäisi olla mitään valittamista. Paljon tuliaisiakin ostin kotiporukalle ja olivat innoissaan. Enhän minä voinut niitä jättää ilmankaan.

Loma on jotain niin ihanaa! Saa vain olla kotona ja rentoutua, katsoa telkkua (mitä en koskaan ehdi arkena tekemään) ja tehdä ruokaa (mikä on myös jotain niin rentouttavaa). Ainut hieman harmittavaisempi asia on ollut kaverin kanssa riitely. Sen saman kaverin, joka tunnusti pitävänsä minusta. Kaikki on mennyt Traconin jälkeen ihan miten sattuu. Loukkasin häntä hyvin pahasti, ja epäilen tuleekohan tästä enää mitään. En haluaisi menettää häntä, mutta eihän sille mitään voi. Pyysin jo anteeksi, mutta hän sanoi, ettei tiedä mitä tekee, ja totesi miettivänsä asioita.

Aika siis näyttää...